Ligging

B&B Draafsingel aan de overkant van het water

De B&B ligt aan de Draafsingel in Hoorn. De Draafsingel is een overblijfsel van de oorspronkelijke verdedigingsgracht of -singel rondom het centrum van Hoorn. Een groot deel van de gracht ligt er nog. Er stonden in de 17e eeuw ook verschillende verdedigingspoorten rond de singel, waarvan de Oosterpoort en de Mariatoren over zijn gebleven. Ook is langs een groot deel van de gracht de verdedigingswal blijven staan.

Zowel de historische binnenstad als het trein- en busstation zijn op slechts 7 minuten loopafstand te vinden. In de directe omgeving vind je een ruime keuze aan winkels, musea, activiteiten en restaurants *. In de B&B vind je een informatiemap met onze favoriete winkels en actieve -, culturele – of culinaire uitstapjes in. Indien je dit wenst, delen we dit vooraf met je zodat je tijdig kan reserveren. Geef dat gerust bij je reservering aan!

* in deze tijd met het Corona virus hebben veel restaurants in Hoorn de mogelijkheid eten af te halen of te laten bezorgen. We informeren je hier graag over!